ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΖΩΗ, ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ…

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το ‘επικό’ «Μία νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» που τραγούδησε Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, και η πρώην πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.

Τα «τιτιβίσματα» της Ζωής είχαν στόχο αυτή τη φορά τους Κατρούγκαλο και Πετρόπουλο με αφορμή το ασφαλιστικό που σύμφωνα με την ίδια αναιρεί το μεγάλο ΌΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα. 

«Κατρούγκαλος – Πετρόπουλος να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δικηγόροι-ελεύθεροι επαγγελματίες δοκιμάζονται σκληρά από το 2010. Αλλά κι εκείνοι που έκαναν καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Το ασφαλιστικό υλοποιεί το «Ναι»» τιτίβισε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε:

«Όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κ σε προαπαιτούμενα-Μνημόνιο δεν το κάναμε από «ηρωική ανοησία» ή «ρομαντικό βολονταρισμό» ασφαλιστικό.  Ψηφίσαμε ΟΧΙ, γιατί ξέρουμε ότι η μνημονιακή πολιτική, που επιβάλλεται με εκβιασμούς κ τελεσίγραφα, σκοτώνει την κοινωνία».

111

222

Previous post

Ε ΚΥΡΙΕ... ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙ

Next post

ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

freesocial