OUTDOOR MAGAZINEΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ - CHEF ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΥΖΙΝΑΠΙΑΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

«ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ 2021»- ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ

΄Ανοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» για 8η χρονιά χθες στο Πορτοχέλι με 33 εκθέτες από την Αργολίδα με προϊόντα και δημιουργίες, ιδιαίτερες γεύσεις και πρωτότυπες όψεις.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, στον χαιρετισμό του, τόνισε τον μεγάλο αγώνα, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν οι εκθέτες, ώστε το προϊόν τους να αποκτά την θέση που του αξίζει στην αγορά και οι κόποι τους να ανταμείβονται ανάλογα.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κόβει το νήμα των εγκαινίων

Σκοπός φυσικά του Φεστιβάλ είναι να κάνει γνωστά στον κόσμο τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου.

Previous post

ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ «ΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ Τ' ΑΛΩΝΙ»

Next post

Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΝΕΥΡΑΝΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ

admin