ΒΙΒΛΙΟ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΩΣΤΑ: ΔΙΑΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

«Μαθαίνω να τρώω σωστά – Αλλάζω ζωή», της Γεωργίας Δριμούρα. Εκδόσεις Κομνηνός.

Πρώτα περπατάς κι έπειτα χορεύεις… Πρώτα συνηθίζεις να καταναλώνεις ορισμένες ποσότητες τροφίμων και μετά ασχολείσαι με το τι θα τρως. Είναι θέμα σταδιακής εξοικείωσης με τη λογική της δίαιτας του Χόλυγουντ κι ενός συγκεκριμένου προγράμματος διατροφής, κι έπειτα ολιγόχρονης εκπαίδευσης.

Τα αποτελέσματα έρχονται μόνα τους, το σώμα χάνει τα περιττά λίπη, το βάρος μειώνεται και ισορροπεί ο οργανισμός.

Το συγκεκριμένο βιβλίο καινοτομεί, καθώς μιλά για έναν άλλο τρόπο «δίαιτας» που δεν έχει καμία σχέση με εξαντλητικές συνταγές και στερήσεις, που προσθέτουν άγχος και μας καταρρακώνουν ψυχολογικά.

 

Στα 20 χρόνια πορείας στον χώρο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας, η Γεωργία Δριμούρα είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί και να μαθητεύσει δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες, οι οποίοι την δίδαξαν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα. Μετά την Ιατρική Σχολή Αθηνών βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, αποκτώντας παράλληλα ειδικότητα στην Παθολογία και τη Δερματολογία-Αφροδισιολογία, την οποία και εκτέλεσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και αργότερα στην Δερματολογική Κλινική Μελανωμάτων, Hornheide Munster υπό τον Prof. Hundeiher. Στη συνέχεια, έκανε Μετεκπαίδευση στη Δερματοχειρουργική και το Laser στην κλινική Neukolln Berlin και στη Δερματολογική Κλινική Regensburg, όπου εξασκήθηκε και στη Δερματοσκόπηση, υπό τον Prof. Slotz. Στην Ελλάδα εργάστηκε στο τμήμα Laser Δερματολογίας στο Ιατρικό Αθηνών. Συμμετείχε και συμμετέχει σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ άπταιστα αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά.

 

ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2130434485 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.  

 

 

 

Previous post

ΡΟΥΝΕΣ, Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΜΥΗΣΟΥ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

Next post

ΔΕΝ ΘΑΡΘΟΥΝ, ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΝ

freesocial