ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Για δεύτερη φορά η υπεύθυνη των βιωματικών προγραμμάτων του Πολεμικού Μουσείου Παναγιώτα Χαλούλου υποδέχτηκε τα παιδιά και τους συνοδούς γονείς του Ξενώνα από τον Σύλλογο Ελπίδα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 
Η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η ανιδιοτελής προσφορά παίρνει σάρκα και οστά μέσα από το μουσείο, καθώς τα γλυκύτατα παιδιά του Ξενώνα απόλαυσαν ένα δωρεάν βιωματικό πρόγραμμα με δράσεις και παιχνίδια και έφυγαν με ξεχωριστές αναμνήσεις και τσάντες γεμάτες από δώρα μαθητών που επισκέφθηκαν το μουσείο τις τελευταίες εβδομάδες.
Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, προσέφεραν δώρα αγάπης για τα παιδιά της Ελπίδας.

Το γεγονός κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Attica T.V.

Το μήνυμα που πέρασε στη συνέντευξη η υπεύθυνη των βιωματικών προγραμμάτων Παναγιώτα Χαλούλου είναι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή είναι να μοιράζουμε απλόχερα χαμόγελα και αγάπη στους πραγματικούς ήρωες της ζωής. Παιδιά που είναι πρότυπα προς μίμηση και οι μεγάλοι μαχητές. Και αφού μπορούν εκείνοι, μπορούμε και εμείς. Θα στεκόμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά της Ελπίδας και θα συνεχίζουμε με υψηλό ηθικό χρέος και αφοσίωση την προσφορά μας για την πολιτιστική παιδεία, έτσι όπως αξίζει να είναι, ισότιμη και καθολική.» 

 

 

 

 

 

Previous post

«ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ: ΜΙΑ ΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ»

Next post

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

freesocial