ΥΓΕΙΑ

1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

* Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός, ΜΗΤΕΡΑ και του Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου, ΥΓΕΙΑ πραγματοποιείται  1η Ημερίδα Ρινοπλαστικής, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη και λεπτομερή παρουσίαση όλων των νέων τάσεων και μοντέρνων τεχνικών για την αισθητική, λειτουργική και επανορθωτική Ρινοπλαστική, με σκοπό την ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα μας.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει προβολή βίντεο ενός ιδιαίτερου περιστατικού Επανορθωτικής Ρινοπλαστικής, το οποίο θα αποτελέσει αφορμή για να αναλυθούν όλες οι τεχνικές και τα μοσχεύματα που απαιτούνται για την επανόρθωση.

Την ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους εξέχοντες Έλληνες ομιλητές, καθώς και οι παγκοσμίως γνωστοί καθηγητές Pietro Palma, Fazil Apaydin και Frederick Menick. Οι τελευταίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα για τη Ρινοπλαστική, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η εμπειρία και οι γνώσεις όλων των συντελεστών της εκδήλωσης προδιαθέτει για μια Ημερίδα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για Χειρουργούς, Ωτορινολαρυγγολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς αλλά και όλες τις συναφείς ειδικότητες.

Διοργανωτές: Αργυρώ Κυπραίου, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθύντρια Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός, ΜΗΤΕΡΑ και Χρίστος Γεωργάλας, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθυντής Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου, ΥΓΕΙΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

* ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΡΓΥΡΩ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ DEAN TORIUMI, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 2017».

1

 

Previous post

ΑΙΘΟΥΣΑ 5, ΜΑΝΗΣ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΩΗΣ

Next post

ΟΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ…

admin