ΑΡΘΡΑΥΓΕΙΑ

Δυσχέρεια ρινικής αναπνοής στραβό διάφραγμα-δύσπνοια

Η δυσχέρεια ρινικής αναπνοής και το στραβό διάφραγμα αποτελούν προβλήματα, τα οποία συχνά προκαλούν κόπωση, εμφανή στις καθημερινές ασχολίες και την άθληση, αλλά και στον ύπνο με ροχαλητό και άπνοιες.

Η επέμβαση συνδυάζεται, πολύ συχνά, με τη Ρινοπλαστική, επειδή χόνδρινα τμήματα του ρινικού διαφράγματος χρησιμοποιούνται για καλύτερο περίγραμμα και στήριξη.
Πρέπει να εκτελείται από τον ίδιο χειρουργό όμως, ο οποίος οφείλει να είναι εξειδικεύμενος στη Λειτουργική και Αισθητική Ρινοπλαστική, ώστε τα αποτελέσματα να είναι προβλέψιμα και κυρίως μόνιμα.

Της Αργυρώς Κυπραίου

Διευθύντριας ΩΡΛ στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ του ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ – Τμήμα Λειτουργικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός.
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουμπουλίνας 31-33, Πειραιάς,
τηλ. 210 4523738, 6932200011
mail: argyrokypraiou@gmail.com,
https://www.facebook.com/profile.php

Previous post

FRAPORT ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟI «ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Next post

Τα δάκρυα της ψυχής του ποιητή

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νίκος Παπανικολάου είναι δημοσιογράφος.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρετεί από το 1983. Ασχολήθηκε με το ελεύθερο, το πολιτιστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε με πλήθος εφημερίδων και περιοδικών και δούλεψε στην ιδιωτική και κρατική τηλεόραση και την ελληνική ραδιοφωνία.

Διετέλεσε διευθυντής στα πολιτικά περιοδικά «Πολιτικά Θέματα», «Crash», «Politics News» και στα life style «Status» και «Money and life». Ακόμη, υπήρξε διευθυντής της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «΄Αποψη» και αρχισυντάκτης ελεύθερου ρεπορτάζ στη «Βραδυνή» και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «News».

Ασχολήθηκε με την επικοινωνία ως διευθυντής στις εταιρίες Free action και U-Turn και το διαδίκτυο δημιουργώντας ιστοσελίδες και σελίδες στα social media.

Διατηρεί τους ιστότοπους www.freesocial.gr, www.atticacoast.gr και www.medisense.gr.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Έχει γράψει τέσσερα θεατρικά έργα, από τα οποία το ένα μαζί με τον δημοσιογράφο, πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντάρα. Το μυθιστόρημα «Οι μύθοι του πάθους», το σατιρικό «Γάμος είναι θα περάσει», σειρά δέκα μικρών σατιρικών βιβλίων με τον γενικό τίτλο «Άκου να δεις», ενώ συμμετείχε, μαζί με πανεπιστημιακούς καθηγητές στη δημιουργία της «Σύντομης Ιστορίας της Ελλάδας», που εντάχθηκε στους τόμους της ΔΟΜΗΣ.