ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ- ΠΡΟΩΘΗΣΗΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Όργιο και… υψηλές επιδόσεις

«Της τηλεφωνούμε» μου λέει, «να της πούμε να έρθει εδώ στο σπίτι σου;». Περίεργος εγώ να δω τις αντιδράσεις της, του λέω «ναι», βέβαιος πως θα έτρωγε τα μούτρα του κι ας μην ήταν βουλιμικός…
«Θάρθει» μου είπε, ακριβώς με το που έκλεισε το τηλέφωνο μ’ ένα υπεροπτικό χαμόγελο, αυτό του βέβαιου νικητή. Κι εγώ κόντεψα να καταπιώ τη γλώσσα μου: «Πότε, πού, γιατί;» (πάντα ευφυής εγώ)…

Η παρουσίαση του βιβλίου «Ανδρας μιας χρήσης θα γίνει στις 16/1, ημέρα Δευτέρα, στις 7 μ.μ., παρουσία ηθοποιών, στα γραφεία-αίθουσα του εκδοτικού Οίκου ΟΣΤΡΙΑ».

Και ήρθε την άλλη ημέρα, το μεσημέρι…
«Μόλις έρθει» είχε προλάβει να μου πει ο Ντε Σαντ, ο φίλος μου, «θα πεις ότι έχεις μια δουλειά έξω και θα λείψεις για λίγο, να της την πέσω, να προλάβω να της το κάνω, επειδή μετά θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο (ο διαιτητής ήταν γυναίκα που είχε βάλει στο μάτι;)».
«Γεια σας, τι κάνετε;».
«Καλά, εσύ;».
«Καλά».
«Εγώ τώρα πρέπει να βγω, είναι απαραίτητο να αγοράσω τυρί φέτα από τα Γιάννινα, που μόλις έμαθα ότι ήρθε και άντε μετά να τη βρεις, τα λέμε μετά» λέω και φεύγω και καθυστερώ να επιστρέψω όσο μπορώ.
Γυρίζω αργά. Ανοίγω την πόρτα, ησυχία! Τι διάολο έγινε, τη σκότωσε και την κοπάνησε;
Πλησιάζω στην κρεβατοκάμαρα, η πόρτα είναι κλειστή αλλά από μέσα ακούγονται χαμηλόφωνες ομιλίες. Η πόρτα ανοίγει, βγαίνει ο Ντε Σαντ κατακόκκινος και μου κλείνει το μάτι (κάτι θα του είχε μπει έτσι απρόσεκτα που το ανοιγοκλείνει)!
«Φεύγω τώρα» μου λέει, «θα σας τηλεφωνήσω αργότερα» (σ’ εμένα και τη σύντροφό μου;). Μετά, βγαίνει κι εκείνη, κατακόκκινη επίσης (τι διάολο κυνηγητό έπαιζαν;). Πάω κοντά της και τη φιλάω, για το καλό μάλλον που είχε κάνει στον φίλο μου! Ανταποκρίνεται.
«Να κάνω πρώτα ένα μπάνιο;» (πριν από τι;) μου λέει. Κι εγώ με τη συνηθισμένη πια φυσικότητά μου, της λέω «ναι»

Νίκος Παπανικολάου

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ… ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ».

Previous post

Forbes: Ελληνικό νησί στους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017

Next post

Εδώ θα σταθώ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νίκος Παπανικολάου είναι δημοσιογράφος.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρετεί από το 1983. Ασχολήθηκε με το ελεύθερο, το πολιτιστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε με πλήθος εφημερίδων και περιοδικών και δούλεψε στην ιδιωτική και κρατική τηλεόραση και την ελληνική ραδιοφωνία.

Διετέλεσε διευθυντής στα πολιτικά περιοδικά «Πολιτικά Θέματα», «Crash», «Politics News» και στα life style «Status» και «Money and life». Ακόμη, υπήρξε διευθυντής της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «΄Αποψη» και αρχισυντάκτης ελεύθερου ρεπορτάζ στη «Βραδυνή» και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «News».

Ασχολήθηκε με την επικοινωνία ως διευθυντής στις εταιρίες Free action και U-Turn και το διαδίκτυο δημιουργώντας ιστοσελίδες και σελίδες στα social media.

Διατηρεί τους ιστότοπους www.freesocial.gr, www.atticacoast.gr και www.medisense.gr.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Έχει γράψει τέσσερα θεατρικά έργα, από τα οποία το ένα μαζί με τον δημοσιογράφο, πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντάρα. Το μυθιστόρημα «Οι μύθοι του πάθους», το σατιρικό «Γάμος είναι θα περάσει», σειρά δέκα μικρών σατιρικών βιβλίων με τον γενικό τίτλο «Άκου να δεις», ενώ συμμετείχε, μαζί με πανεπιστημιακούς καθηγητές στη δημιουργία της «Σύντομης Ιστορίας της Ελλάδας», που εντάχθηκε στους τόμους της ΔΟΜΗΣ.