ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς θα σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση

Για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, να μείνετε στο δρόμο από σκάσιμο ενός από τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας, ελέγξτε τα προκαταβολικά και αντικαταστήστε τα. Αν δεν γνωρίζετε από λάστιχα ή αν σας φαίνεται τόσο κουραστικό, ελάτε σε εμάς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει απολύτως υπεύθυνα.

Ιδιαίτερα τώρα που αρχίσει να χαλάει ο καιρός και οι δρόμοι είναι συχνά βρεγμένοι, αντικαταστήστε έγκαιρα τα φθαρμένα ελαστικά σας με νέα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Και να θυμάστε: Ό,τι μοντέλο αυτοκινήτου και να έχετε, όσο… ωραίος και ικανός οδηγός κι αν είστε με τις δικές σας ανάγκες, τα λάστιχά του έχουν κι αυτά τον τρόπο τους, τις δικές τους ανάγκες.

Εμείς θα φροντίσουμε για εσάς, αν εσείς πρώτοι φροντίσετε τα δικά σας αγαπημένα πράγματα.

Eλαστικά «Παχύλας Perfomance»

Δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας…
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λεωφ. Κηφισίας 288, Χαλάνδρι
Παπανικολή 76, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6823333
Εmail: sales@elastikapachilas.gr
Σολωμού 2 & Καλογρέζης 47, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6890571
Εmail: sales@elastikapachilas.gr
Phone: 210 6817202
Email: alexpach@hol.gr
Previous post

΄Αδωνις Γεωργιάδης: Μα τι λέει ο άνθρωπος;

Next post

Γυμνή αλήθεια: ή θα τη λατρέψεις ή θα σε σοκάρει

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νίκος Παπανικολάου είναι δημοσιογράφος.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρετεί από το 1983. Ασχολήθηκε με το ελεύθερο, το πολιτιστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε με πλήθος εφημερίδων και περιοδικών και δούλεψε στην ιδιωτική και κρατική τηλεόραση και την ελληνική ραδιοφωνία.

Διετέλεσε διευθυντής στα πολιτικά περιοδικά «Πολιτικά Θέματα», «Crash», «Politics News» και στα life style «Status» και «Money and life». Ακόμη, υπήρξε διευθυντής της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «΄Αποψη» και αρχισυντάκτης ελεύθερου ρεπορτάζ στη «Βραδυνή» και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «News».

Ασχολήθηκε με την επικοινωνία ως διευθυντής στις εταιρίες Free action και U-Turn και το διαδίκτυο δημιουργώντας ιστοσελίδες και σελίδες στα social media.

Διατηρεί τους ιστότοπους www.freesocial.gr, www.atticacoast.gr και www.medisense.gr.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Έχει γράψει τέσσερα θεατρικά έργα, από τα οποία το ένα μαζί με τον δημοσιογράφο, πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντάρα. Το μυθιστόρημα «Οι μύθοι του πάθους», το σατιρικό «Γάμος είναι θα περάσει», σειρά δέκα μικρών σατιρικών βιβλίων με τον γενικό τίτλο «Άκου να δεις», ενώ συμμετείχε, μαζί με πανεπιστημιακούς καθηγητές στη δημιουργία της «Σύντομης Ιστορίας της Ελλάδας», που εντάχθηκε στους τόμους της ΔΟΜΗΣ.