ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣΧΟΛΙΑ

ΣΕΞ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τα κινούμενα σχέδια αποτελούν ένα πολύ διασκεδαστικό για μικρούς και πολλούς μεγάλους μέσον. Και ως κάτι δημοφιλές και άρα προσιτό σε όλες τις ηλικίες επιδέχεται αμφισβητήσεις και… σχόλια.

Κάποια από αυτά υπονοούν κάτι παραπάνω; Αφήνουν σεξουαλικά υπονοούμενα με ασαφή διάθεση και περιεχόμενο; Τα τελευταία χρόνια πολύ συζήτηση γίνεται για πολλά κρυφά σεξουαλικά μηνύματα, που περνάνε μέσω κινουμένων σχεδίων.

Οι άνθρωποι πάντα είχαν την τάση να υπερβάλουν! Ιδίως όσοι ψάχνουν φαντάσματα. Όλοι αυτοί που κρύβουν τον συντηρητισμό και την απραξία τους  ανακαλύπτοντας κρυφά νοήματα που αλλοιώνουν, τάχα, την ανθρώπινη ή και τη νεανική συνείδηση.

Οι θεωρίες συνωμοσίας τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει τη δική τους βιομηχανία, κάνοντας τους συνωμοσιολόγους  να τρίβουν τα χέρια τους, αφού μέσα από βιβλία-ταινίες και εκπομπές εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη ανάγκη για ίντριγκα.

Στην περίπτωση των κινουμένων σχεδίων πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως κρύβουν σεξουαλικά μηνύματα, με σκοπό να διαφθείρουν τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία ή και και την κοινωνίας στη βάση ενός γενικότερου πλαισίου, καθώς θεωρούν πως μόνο μέσω της αυτής της πρακτικής ένας πολίτης γίνεται ευάλωτος και μπορεί να διοικηθεί πιο εύκολα.

Πολλές από τις παρακάτω εικόνες μπορεί να βγάζουν μάτι! Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός ή μια οφθαλμαπάτη που γεννά το ίδιο το σχέδιο.

nt011081

Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκις που λατρεύτηκε από εκατομμύρια παιδάκια κατηγορήθηκε για… ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τον φίλο του τον Πάτρικ.

lionkingsex1

Από την ταινία Lion King, το σύννεφο σχηματίζει τη λέξη σεξ.

842ad7dd-1ffd-4645-ac65-7c3b287d1b76

Από την  της Disney, το σκοινί που δένει τον… πρίγκιπα σχηματίζει επίσης τη λέξη sex. Με πολύ φαντασία βέβαια…

BeFunky_hidden-message-in-the-lion-king.jpg

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων Lion King η μύτη και το πρόσωπο του λιονταριού σχηματίζουν τα οπίσθια μιας γυναίκας.

qjR00Gs

Το φόρεμα της Μίνι που αγκαλιάζει τον Μίκι μοιάζει με…. φαλλό.

e2105739-53b6-47d8-b122-44cd897d5deb

Ο Μικελάντζελο ψάχνει τη γυναίκα… χαϊδεύοντας το στήθος της.

Στα πιο κάτω πλάνα οι εικόνες μιλάνε μόνες τους…

1173978

1173991

image

Previous post

ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

Next post

Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"

admin