ΟΡΟΛΟΓΙΑ-ΑΤΑΚΑ

ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΥΨΩΝΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Πριν από περίπου δύο χρόνια ο τωρινός Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε ένα σεμινάριο που παρέδιδε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας έκανε τη δική του ανάλυση για την οικονομική ύφεση στην Ελλάδα.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γ. Βαρουφάκης είναι καταπέλτης εναντίον των μνημονιακών κυβερνήσεων της Ελλάδας, οι οποίες «διέπραξαν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ομιλία του.

Παρουσιάζοντας την δίκη του πρόταση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση είχε τονίσει ότι: «η Ελλάδα έπρεπε να χρεοκοπήσει τον Ιανουάριο 2010 μέσα στην ζώνη του Ευρώ και να υψώσει το μεσαίο δάκτυλο στους Γερμανούς απαντώντας τους να λύσουν στο εξής μόνοι τους τα προβλήματα».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Υπουργός υποστηρίζει ότι συμφωνεί κατά 50% με το παράδειγμα της τη Αργεντινής η οποία χρεοκόπησε και επέστρεψε στο δικό της νόμισμα. Η ανάλογη χρεοκοπία αλλά όχι με επιστροφή στη δραχμή θα μπορούσε να σώσει και την Ελλάδα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Βαρουφάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous post

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Next post

ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΡΟΜΠΟΤ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ;

admin