ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ

Κινδυνολογία, πλήρης ταύτιση με την τρόικα και τους δανειστές και απολύτως αφιερωμένη σε επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το διάγγελμα με την ένδυση συνέντευξης του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ. Ο Αντ. Σαμαράς είπε ότι όλα όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει τις αγορές, πρόσθεσε ότι όλο το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνιστά πιστωτικό γεγονός ενώ κατέληξε λέγοντας ότι αν γίνουν εκλογές, θα τις κερδίσει η ΝΔ.

«Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να μη γίνουν εκλογές, γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον  ώστε να ολοκληρωθεί και η πρώτη φάση της μεγάλης συνταγματικής μεταρρύθμισης», σημείωσε ο πρωθυπουργός στην αρχή της συνέντευξης, συγχέοντας το εθνικό συμφέρον με το προσωπικό.

Ο πρωθυπουργός, με όπλο την κινδυνολογία, εκλιπάρησε τους βουλευτές να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, η χώρα θα μπορούσε να «μπει σε περιπέτεια». Απευθυνόμενος στους βουλευτές, ο Αντ. Σαμαράς σημείωσε πως όσοι αρνούνται την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, δηλ. με τον πολιτικό εκβιασμό, αποδέχονται πως η χώρα μπορεί να μπει να σε μια νέα περιπέτεια».

Όπως είπε, κάθε βουλευτής «θα είναι συνυπεύθυνος για την υπογραφή της ψήφου του και για τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν». Ανέφερε δε πως «αυτή τη φορά το «παρών» θα έχει το ονοματεπώνυμό τους και θα τους θυμάται όλος ο κόσμος και κυρίως η ιστορία».

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ, κατηγορώντας τα δύο κόμματα για «πολιτικό εκβιασμό», ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «ανόητα νταηλίκια» και «επικίνδυνους σχεδιασμούς» τα σχέδια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διαπραγμάτευση που θα «μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας».

Παράλληλα, επανέλαβε την πρόταση «πολιτικής εξαγοράς» βουλευτών με δέλεαρ τη διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος και με άλλα πρόσωπα αλλά και τη διεξαγωγή εκλογών στα τέλη του 2015 ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εμφανίστηκε βέβαιος πως αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα τις κερδίσει.

Previous post

There is no more story.

Next post

ΑΤΥΧΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

admin